sobota 2. novembra 2013

HaLLoWeeNsKa maska - ZoMBiE



Keď už tu máme ten Halloween tak by som vám rada ukázala jednu masku, ktorú sme si my dve so sestrou  vytvorili na Hallowensku party. 





ZoMbiE ŠtUdEnTkA 
 

Čo potrebujeme:
Zips, obojstrannú a papierovú lepiacu pásku, make up, leukoplast na rany, zicherky,  staré deravé tričko, púder, farby na tvár ( môžete použiť aj matné očné tiene zmiešané s vazelinou ), obväz


POSTUP : 


1.
Najskôr nalepíme na zips obojstrannú lepiacu pásku a prilepíme to na tvár. Po stranách zipsu nalepíme papierovú lepiacu pásku ale lepíme ju trochu pokrkvane tak, aby vytvárala vzor starej vráskavej kože. 




2.

Na jednu stranu tváre a na čelo prilepíme leukoplast na rany, ktorý ešte predtým strede rozstrihneme. Následne celú tvár natrieme make-upom tak, aby sme prekryli hnedou farbou lepiace pásky ( malo by to byť vo väčšej vrstve). Ak sa vám to stále nedarí riadne prekryť, tak popri páske ešte natriete vazelinu alebo nejaký iný hustý krém. Nezabudnite make-up natrieť aj na krk. 








3.
Tam, kde sa vám zips bude roztvárať, použijete červenú farbu na tvár. Pre lepší efekt do krajov dáte tmavšiu farbu ( môže byť aj modrá alebo fialová ).  Tam, kde máme nalepený leukoplast, dáme do vnútornej
 (odstrihnutej časti)  tiež kus červenej farby aj po okrajoch. 




4.

Celú tvár následne ešte raz  pretrieme bielou alebo svetlou farbou, aby nám vynikol tzv.zombie efekt.







5.
Okolie očí natrieme čiernou farbou – celé viečko ale aj celý spodok tak, aby nám oči vyzerali viac vpadnuté do seba. Pre lepší efekt môžete použiť aj fialovú farbu.

6.
Na vlasy nasypete napr.detský púder,kvôli tomu aby chytili ten správny biely odtieň. Budú tak vyzerať špinavšie a zároveň viac zombie.Suchý šampón v spreji sa neosvedčil.

7.
Na vrchu hlavy, tam kde máme prilepený zips, ešte musíme zamaskovať tento zips a preto to celé obviažeme obväzom zároveň sa aj vlasy  budú dať lepšie upraviť.








8.
Ešte sme si popri celom zombie outfite vyrobili ako doplnok kabelku. Stačí vám vaša obľúbená malá kabelka a obväz a nejakú časť tej vašej kabelky obviažete obväzom.   A máte aj skvelý zombie doplnok.

9.
Oblečiete si nejaké staré tričko,na  ktorom vám  nebude vadiť, že si ho pofarbíte, jednofarebné pančuchy a na ne si oblečiete ešte jedny staré sieťkované  čierne , ktoré môžete ešte účelovo na niektorých miestach dotrhať.  My sme použili červené pančuchy a na si sestra obliekla čierne dierkované pančuchy. Dáte si sukňu a nejaké väčšie topánky štýlu „bagandže“ .  Na vrch hodíte starú košeľu.

A máme to ! Je z vás ZOMBIE ŠTUDENTKA !







 Ak sa vám náš nápad páčil a skúsili ste si ho, tak budeme radi ak nám pošlete nejakú fotku :) Už teraz sa nevieme dočkať vašich komentárov a fotiek.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára